catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Mikrostruktura a viskoelastick...
  • Holdings

Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dostálová, Jolana (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
tavený sýr
skenovací elektronová mikroskopie
chemická fixace
karagenan
agar
želatina
processed cheese
scanning electron microscopy
chemical fixation
carrageenan
gelatin
diplomová práce
Physical Description: 84 s. (103 616 znaků)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Využití vybraných hydrokoloidů z řas při výrobě tavených sýrů bez tavicích solí
    by: Dostálová, Jolana
    Published: (2018)
  • Příprava tavených sýrů pro skenovací elektronovou mikroskopii
    by: Řiháčková, Lada
    Published: (2015)
  • Vliv koncentrace vybraných hydrokoloidů na texturní vlastnosti tavených sýrů
    by: Novák, Pavel
    Published: (2013)
  • Účinky monoacylglycerolů na růst Bacillus sp. v tavených sýrech
    by: Navrátil, Jan
    Published: (2011)
  • Optimalizace výroby sterilovaných tavených sýrů s přídavkem sacharidů
    by: Sklenaříková, Anna
    Published: (2022)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...