Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Projekt zákaznicky řízené orga...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Projekt zákaznicky řízené organizace zaměřené na výrobu potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Soukup, Radek (Dissertant)
Other Authors Briš, Petr (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2007
Subjects
Jakost
kvalita
zákazník
škůdce
DDD
zavíječ
eliminace
bezpečnost potravin
ISO 22000
HACCP
GMP
ZORA
dobrá výrobní praxe
riziko
kontrola
čokoláda
systém
proces
monitoring
charakteristika
Quality
customer
pest
plodia interpunctella
elimination
food safety
ZORA factory
risk
control
chocolate bar
system
process
charakteristics
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description91s., 4 s. tab., 2 s. obr.př.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády
    by: Hofmanová, Jana
    Published: 2020
  • Projekt monitorování a měření systému managementu kvality ve společnosti
    by: Kovácsová, Barbora
    Published: 2012
  • Systém HACCP v pekárenství a zpracování analýzy nebezpečí
    by: Bártek, Josef
    Published: 2009
  • Moderní trendy v technologii výroby čokolády
    by: Andrýsková, Veronika
    Published: 2020
  • Čokoláda jako základ moderní cukrařiny
    by: Maliňáková, Natálie
    Published: 2023

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025