Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Analýza ztrát hmotnosti při vy...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Sucháčková, Kristýna (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2019
Subjects
Hovězí maso
chlazení
zmrazování
ledové krystaly
rozmrazování
hmotnostní ztráty
Beef
cooling
freezing
ice crystals
defrosting
weight loss
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description74 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa
    by: Sucháčková, Kristýna
    Published: 2021
  • Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa
    by: Hoňka, Pavel
    Published: 2020
  • Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa
    by: Beranová, Eva
    Published: 2020
  • Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa
    by: Kochánek, Petr
    Published: 2016
  • Změny technologických parametrů při zrání hovězího předního masa
    by: Kochánek, Petr
    Published: 2018

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025