Mléčné výrobky ošetřené technologií UHT

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bena, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 41 s. (10 423 znaků)

Cover

LEADER 01147ntm a22003137u 4500
001 zp53185
041 |a cze 
100 1 |a Bena, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Mléčné výrobky ošetřené technologií UHT 
246 |a Dairy Product Treated by UHT-technology 
260 |c 2020 
300 |a 41 s. (10 423 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Technologie UHT 
653 |a mléko 
653 |a trvanlivé mléčné výrobky 
653 |a UHT technology 
653 |a milk 
653 |a durable dairy products 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47528  |y Plný text v Digitální knihovně UTB