catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Fortifikace sýrů čedarového ty...
  • Holdings

Fortifikace sýrů čedarového typu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švejdová, Pavlína (Dissertant)
Other Authors: Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Čedar
fortifikace sýrů
technologie výroby sýrů
senzorické hodnocení
Cheddar
cheese enrichment
technology of cheese production
sensory evaluation
bakalářská práce
Physical Description: 43 s

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv zralosti Čedaru a skladby tavících solí na konzistenci tavených sýrů
    by: Žíla, Petr
    Published: (2017)
  • Analogy sýrů v obchodní síti České republiky
    by: Horáková, Kateřina
    Published: (2009)
  • Technologie výroby Čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho výroby
    by: Orságová, Renata
    Published: (2007)
  • Texturní a mikrobiální změny ve vybraných částech eidamské cihly v průběhu jejího zrání
    by: Nenutilová, Lenka
    Published: (2011)
  • Analýza polotvrdých sýrů s přídavkem kultur Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus acidophilus.
    by: Žižková, Zuzana
    Published: (2010)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...