Technologické parametry výroby mražených krémů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hartmanová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 38 s.

Cover

LEADER 01229ntm a22003377u 4500
001 zp53174
041 |a cze 
100 1 |a Hartmanová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Technologické parametry výroby mražených krémů 
246 |a Technological Parameters of Ice Cream Production 
260 |c 2020 
300 |a 38 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mražený krém 
653 |a výroba 
653 |a technologie 
653 |a kvalita 
653 |a ice cream 
653 |a production 
653 |a technology 
653 |a quality 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47523  |y Plný text v Digitální knihovně UTB