Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Technologická kvalita a možnos...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití pšenice s purpurovým zbarvením zrna

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Šebestíková, Romana (Dissertant)
Other Authors Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2019
Subjects
pšenice
purpurové pšenice
purpurový perikarp
technologická kvalita mouky
pekárenské využití mouky
wheat
purple wheat
purple pericarp
technological quality of flour
bakery usage of flour
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description65 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna
    by: Linhartová, Karolína
    Published: 2020
  • Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
    by: Juříková, Kateřina
    Published: 2008
  • Srovnání kvality mouk produkované moravskými mlýny
    by: Kolouchová, Ladislava
    Published: 2011
  • Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití zrna barevné pšenice = Technological quality and utilization possibilities of colored-wheat grains in bakery industry : disertační práce
    by: Šebestíková, Romana
  • Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití zrna barevné pšenice = Technological quality and utilization possibilities of colored-wheat grains in bakery industry : teze disertační práce
    by: Šebestíková, Romana
    Published: 2024

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025