Možnosti snížení obsahu biogenních aminů během zrání sýrů použitím protektivní kultury

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Řezníčková, Barbora (Dissertant)
Other Authors Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2019
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description72 s. (84 934 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp53168
041 |a cze 
100 1 |a Řezníčková, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti snížení obsahu biogenních aminů během zrání sýrů použitím protektivní kultury 
246 |a Possibility of decreasing of biogenic amines content during cheese ripening by use of protective cultures 
260 |c 2019 
300 |a 72 s. (84 934 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a protektivní kultura 
653 |a biogenní aminy 
653 |a sýry holandského typu 
653 |a protective culture 
653 |a biogenic amines 
653 |a Dutch-type cheeses 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45497  |y Plný text v Digitální knihovně UTB