|
|
|
|
LEADER |
01268ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp53168 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Řezníčková, Barbora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti snížení obsahu biogenních aminů během zrání sýrů použitím protektivní kultury
|
246 |
|
|
|a Possibility of decreasing of biogenic amines content during cheese ripening by use of protective cultures
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 72 s. (84 934 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a protektivní kultura
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a sýry holandského typu
|
653 |
|
|
|a protective culture
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a Dutch-type cheeses
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Pachlová, Vendula
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45497
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|