Vliv kombinace ovčího a kravského mléka na vlastnosti jogurtů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zbranek, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 70 s.

Cover

LEADER 01257ntm a22003617u 4500
001 zp53126
041 |a cze 
100 1 |a Zbranek, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv kombinace ovčího a kravského mléka na vlastnosti jogurtů 
246 |a The effect of combination of sheep and cow milk on yoghurt properties 
260 |c 2019 
300 |a 70 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Ovčí mléko 
653 |a jogurt 
653 |a standardizace 
653 |a sušina 
653 |a senzorické vlastnosti 
653 |a Sheep milk 
653 |a yoghurt 
653 |a standardization 
653 |a dry matter 
653 |a sensorial properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45460  |y Plný text v Digitální knihovně UTB