|
|
|
|
LEADER |
01257ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp53126 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zbranek, Tomáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv kombinace ovčího a kravského mléka na vlastnosti jogurtů
|
246 |
|
|
|a The effect of combination of sheep and cow milk on yoghurt properties
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 70 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Ovčí mléko
|
653 |
|
|
|a jogurt
|
653 |
|
|
|a standardizace
|
653 |
|
|
|a sušina
|
653 |
|
|
|a senzorické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a Sheep milk
|
653 |
|
|
|a yoghurt
|
653 |
|
|
|a standardization
|
653 |
|
|
|a dry matter
|
653 |
|
|
|a sensorial properties
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Pachlová, Vendula
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45460
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|