Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Měření tokových křivek a výpoč...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Měření tokových křivek a výpočet jejích tokových parametrů vybraných potravinářských zahušťovadel

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Sailová, Genar (Dissertant)
Other Authors Lapčík, Lubomír (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2021
Subjects
reologie
tokové křivky
karboxymethylcelulóza
guarová guma
kyselina hyaluronová
viskozimetr
rheology
flow curves
carboxymethyl cellulose
Guar gum
hyaluronic acid
viscometer
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description76 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Guarová guma a arabská guma jako stabilizátory při výrobě majonézy
    by: Zvonková, Monika
    Published: 2021
  • Měření tokových křivek sypkých potravin
    by: Šimáková, Kristýna
    Published: 2022
  • Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Čeman, Lukáš
    Published: 2020
  • Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického
    by: Losová, Marcela
    Published: 2010
  • Vliv procesu homogenizace na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Sýkora, Milan
    Published: 2019

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025