catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Možnosti snížení obsahu sodíku...
  • Holdings

Možnosti snížení obsahu sodíku v solicích směsích pro masné výrobky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Martinek, Jakub (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
chlorid sodný
játrovka
redukce
náhrada soli
sodium chloride
liver paté
reduction
salt replacement
diplomová práce
Physical Description: 80 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Možnosti náhrady NaCl ve sterilovaných kuřecích játrových paštikách
    by: Smolková, Michaela
    Published: (2021)
  • Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
    by: Lukšíčková, Lada
    Published: (2017)
  • Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti masných výrobků
    by: Doležalová, Alena
    Published: (2015)
  • Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu
    by: Štefunko, František
    Published: (2021)
  • Využití a aplikace dusitanové solicí směsi ve výrobě masných výrobků
    by: Šímová, Jarmila
    Published: (2013)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...