catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vybrané vlastnosti tavených sý...
  • Holdings

Vybrané vlastnosti tavených sýrů obohacené řeckým jogurtem

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vinklárková, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Tavené sýry
tavicí soli
řecký jogurt
tvrdost
Processed cheese
emulsifying salts
Greek yoghurt
hardness
bakalářská práce
Physical Description: 50 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv doby prozrálosti vybraných sýrů švýcarského typu na konzistenci tavených sýrů s různou skladbou tavicích solí
    by: Maděrová, Simona
    Published: (2015)
  • Texturní vlastnosti tavených sýrů vyrobených s použitím binárních směsí karagenanu a alginátu
    by: Bačová, Helena
    Published: (2012)
  • Vliv aplikace různých polyfosforečnanů na texturní vlastnosti tavených sýrů
    by: Mančík, Pavel
    Published: (2013)
  • Ternární směsi vybraných fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů.
    by: Slavíková, Štěpánka
    Published: (2011)
  • Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí
    by: Šantová, Kristýna
    Published: (2022)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...