Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv přídavku karagenanů na ja...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv přídavku karagenanů na jakost tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kovářová, Petra (Dissertant)
Other Authors Buňka, František (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2007
Subjects
tavený sýr
karagenan
senzorická analýza
dynamická oscilační reometrie
processed cheese
carrageenan
sensoric analysis
dynamic oscillatory rheometry
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description67 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Využití vybraných hydrokoloidů z řas při výrobě tavených sýrů bez tavicích solí
    by: Dostálová, Jolana
    Published: 2018
  • Faktory ovlivňující viskozitu analogů tavených sýrů během chládnutí
    by: Hudečková, Lenka
    Published: 2011
  • Vliv obsahu reworku na konzistenci tavených sýrů
    by: Popková, Romana
    Published: 2018
  • Vliv přídavku 1-monoacylglycerolů na jakost tavených sýrů
    by: Galářová, Blanka
    Published: 2006
  • Vybrané hydrokoloidy ve výrobě termizovaných tvarohových dezertů
    by: Škvařilová, Věra
    Published: 2015

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025