catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Pseudocereálie, jejich impleme...
  • Holdings

Pseudocereálie, jejich implementace do pekárenských technologií.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kes, Lukáš (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
pseudocereálie
alternativní cereálie
cereální technologie
Pohanka
Fagopyrum esculentum
Amarant
Amaranthus spp. Quinoa
Chenopodium quinoa
pufování
extruze
cereals technologies
pseudocereals
Buckwheat
Amaranthus spp. Quinoi
puffing
extrusion
Buckwheat fl
diplomová práce
Physical Description: 86 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii
    by: Švecová, Zlata
    Published: (2011)
  • Charakteristika a vlastnosti pohanky
    by: Mrázová, Barbora
    Published: (2010)
  • Tradiční andské plodiny jako zdroj bioaktivních látek pro péči o pleť
    by: Pajdlová, Michaela
    Published: (2023)
  • Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka
    by: Machala, Petr
    Published: (2007)
  • Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka
    by: Kocábová, Veronika
    Published: (2009)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...