Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Studium možnosti přídavku přid...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Studium možnosti přídavku přidatných látek na jakost mléčných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Jiříčková, Hana (Dissertant)
Other Authors Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2007
Subjects
termizovaný sýr
stabilizátory
termizace
chemická analýza
mikrobiologická analýza
senzorická analýza
reologické vlastnosti
thermiz cheese
stabilizer
chemical analysis
microbiology analysis
sensorial analysis
rheology characteristics
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description80 s., 11 s. příloh

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů
    by: Švarc, Jiří
    Published: 2011
  • Vliv přídavku vlákniny na konzistenci termizovaných sýrů
    by: Jaššo, Miroslav
    Published: 2024
  • Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami
    by: Pechtorová, Kamila
    Published: 2017
  • Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
    by: Horníčková, Dita
    Published: 2011
  • Reologické vlastnosti tavených sýrů v průběhu chlazení
    by: Kozubíková, Barbora
    Published: 2020

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025