Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Změny technologických parametr...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Změny technologických parametrů při zrání hovězího předního masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kochánek, Petr (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2018
Subjects
hovězí maso
sous vide
textura
hmotnostní ztráty
zrání masa
senzorické hodnocení masa
beef
texture
weight loss
meat maturation
sensory analysis of meat
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description83 s. (84 203 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa
    by: Beranová, Eva
    Published: 2020
  • Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa
    by: Kochánek, Petr
    Published: 2016
  • Sledování texturních změn ve vybraných partiích vyzrálého hovězího masa
    by: Patloková, Jana
    Published: 2014
  • Využití metody Sous vide pro přípravu masa
    by: Tamaši, Dominika
    Published: 2020
  • Využití nových technologií pro zrání hovězího masa
    by: Hoňka, Pavel
    Published: 2022

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025