catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv doby míchání na konzisten...
  • Holdings

Vliv doby míchání na konzistenci tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brázdilová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Tavené sýry
doba míchání při tavicí teplotě
rychlost míchání
konzistence
Processed cheeses
holding time at the melting temperature
agitation speed
consistency
diplomová práce
Physical Description: 75 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv rychlosti míchání na konzistenci tavených sýrů
    by: Kozáčková, Dana
    Published: (2017)
  • Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
    by: Lyčková, Natálie
    Published: (2023)
  • Vliv vybraných polysacharidů z řas na konzistenci tavených sýrů
    by: Beníčková, Lucie
    Published: (2018)
  • Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů
    by: Minařík, Tomáš
    Published: (2020)
  • Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
    by: Peníšková, Iva
    Published: (2023)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...