Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Možnosti akcelerace zrání sýrů...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Možnosti akcelerace zrání sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Přepechalová, Veronika (Dissertant)
Other Authors Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2018
Subjects
akcelerace zrání sýrů
zrací procesy
acceleration of cheese ripening
processes of ripening
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description56 s + 3 s., (97 222 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Texturní a mikrobiální změny ve vybraných částech eidamské cihly v průběhu jejího zrání
    by: Nenutilová, Lenka
    Published: 2011
  • Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek
    by: Michálková, Renata
    Published: 2011
  • Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů
    by: Moudrá, Kateřina
    Published: 2015
  • Změny distribuce dusíkatých látek v průběhu zrání eidamských sýrů
    by: Weiserová, Eva
    Published: 2009
  • Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
    by: Křenková, Michaela
    Published: 2020

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025