catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Možnosti akcelerace zrání sýrů...
  • Holdings

Možnosti akcelerace zrání sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Přepechalová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
akcelerace zrání sýrů
zrací procesy
acceleration of cheese ripening
processes of ripening
bakalářská práce
Physical Description: 56 s + 3 s., (97 222 znaků)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Texturní a mikrobiální změny ve vybraných částech eidamské cihly v průběhu jejího zrání
    by: Nenutilová, Lenka
    Published: (2011)
  • Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek
    by: Michálková, Renata
    Published: (2011)
  • Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů
    by: Moudrá, Kateřina
    Published: (2015)
  • Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
    by: Křenková, Michaela
    Published: (2020)
  • Změny distribuce dusíkatých látek v průběhu zrání eidamských sýrů
    by: Weiserová, Eva
    Published: (2009)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...