Vliv surovinové skladby na vlastnosti jogurtů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wildungová, Monika (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 54 s.

Cover

LEADER 01217ntm a22003377u 4500
001 zp49754
041 |a cze 
100 1 |a Wildungová, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv surovinové skladby na vlastnosti jogurtů 
246 |a The effect of raw material on properties of yoghurt 
260 |c 2019 
300 |a 54 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jogurt 
653 |a sušené odstředěné mléko 
653 |a sušená syrovátka 
653 |a kaseinát sodný 
653 |a yoghurt 
653 |a skimmed milk powder 
653 |a whey powder 
653 |a sodium caseinate 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/43818  |y Plný text v Digitální knihovně UTB