|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp49754 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Wildungová, Monika
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv surovinové skladby na vlastnosti jogurtů
|
| 246 |
|
|
|a The effect of raw material on properties of yoghurt
|
| 260 |
|
|
|c 2019
|
| 300 |
|
|
|a 54 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a jogurt
|
| 653 |
|
|
|a sušené odstředěné mléko
|
| 653 |
|
|
|a sušená syrovátka
|
| 653 |
|
|
|a kaseinát sodný
|
| 653 |
|
|
|a yoghurt
|
| 653 |
|
|
|a skimmed milk powder
|
| 653 |
|
|
|a whey powder
|
| 653 |
|
|
|a sodium caseinate
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Pachlová, Vendula
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/43818
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|