|
|
|
|
LEADER |
01247ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp49731 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ogurková, Natálie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Produkce biogenních aminů v přírodním sýru
|
246 |
|
|
|a Production of Biogenic Amines in Cheese
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 69 s. (78 499 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a volné aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a sýr
|
653 |
|
|
|a degradace
|
653 |
|
|
|a produkce
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a free amino acids
|
653 |
|
|
|a cheese
|
653 |
|
|
|a degradation
|
653 |
|
|
|a production
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Pachlová, Vendula
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42058
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|