Sýry typu "Pasta-Filata"

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chvatíková, Marie (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 49 s.

Cover

LEADER 01230ntm a22003377u 4500
001 zp49722
041 |a cze 
100 1 |a Chvatíková, Marie  |4 dis 
245 1 0 |a Sýry typu "Pasta-Filata" 
246 |a Pasta-Filata Cheeses 
260 |c 2020 
300 |a 49 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Pařené sýry 
653 |a Mozzarella 
653 |a paření sýřeniny 
653 |a faktory ovlivňující výrobu pařených sýrů 
653 |a Pasta-Filata cheeses 
653 |a Mozzarella 
653 |a stretching curd 
653 |a factors affecting the Pasta-Filata cheese manufacture 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/46297  |y Plný text v Digitální knihovně UTB