catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Projekt návrhu provozní příruč...
Projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Jurčíková, Erika
(Dissertant)
Other Authors:
Tučková, Zuzana
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2017
Subjects:
provozní příručka
manuál
stravovací služby
ubytovací služby
číšník
kuchař
operating manual
polices and procedures
catering services
accommodation services
waiter
chef
diplomová práce
Physical Description:
98 s. 23 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Ubytovací a stravovací služby v lázních Luhačovice a Ostrožské Nové Vsi
by: Tomšů, Veronika
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Projekt rekonstrukce Restaurace pod Věží na Penzion pod Věží
by: Sedláčková, Barbora
Published: (2015)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Kuchař roku
by: Rozvald, David
Published: (2006)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Analýza zákazníků v oblasti služeb cestovního ruchu
by: Copláková, Veronika
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Projekt využití volných hotelových kapacit ve vybraném hotelu
by: Franková, Jana
Published: (2021)
×
Loading...