Projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jurčíková, Erika (Dissertant)
Other Authors: Tučková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 98 s. 23 s.

Cover

LEADER 01494ntm a22003857u 4500
001 zp46750
041 |a cze 
100 1 |a Jurčíková, Erika  |4 dis 
245 1 0 |a Projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby 
246 |a The Project Proposal of an Operating Manual for a Company Providing Catering and Hotel Services 
260 |c 2017 
300 |a 98 s. 23 s. 
500 |a Studijní obor: Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu 
500 |a Studijní obor: Business Administration 
500 |a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a provozní příručka 
653 |a manuál 
653 |a stravovací služby 
653 |a ubytovací služby 
653 |a číšník 
653 |a kuchař 
653 |a operating manual 
653 |a polices and procedures 
653 |a catering services 
653 |a accommodation services 
653 |a waiter 
653 |a chef 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Tučková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40828  |y Plný text v Digitální knihovně UTB