Vliv použité suroviny na vybrané vlastnosti tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Holas, Ondřej (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
tuk
fat
Physical Description: 59 s. (84 567 znaků)

Cover

LEADER 01354ntm a22003857u 4500
001 zp46353
041 |a cze 
100 1 |a Holas, Ondřej  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv použité suroviny na vybrané vlastnosti tavených sýrů 
246 |a The Influence of the Raw Materials Used on the Selected Properties of Processed Cheese 
260 |c 2017 
300 |a 59 s. (84 567 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a přírodní sýr 
653 |a tuk 
653 |a viskoelastické vlastnosti 
653 |a konzistence 
653 |a roztékavost 
653 |a Processed cheese 
653 |a natural cheese 
653 |a fat 
653 |a viscoelastic properties 
653 |a consistency 
653 |a meltability 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40593  |y Plný text v Digitální knihovně UTB