Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Změny aminokyselinové skladby...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Změny aminokyselinové skladby trvanlivých fer-mentovaných masných výrobků v průběhu zrání

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Krmelová, Adéla (Dissertant)
Other Authors Polášek, Zdeněk (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2018
Subjects
Fermentované masné výrobky
aminokyseliny
proteolýza
mikrobiologie fermentovaných výrobků
startovací kultury
Fermented meat products
amino acids
proteolysis
microbiology of fermented meat products
starter cultures
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description77 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
    by: Bělašková, Monika
    Published: 2017
  • Vývoj mikroflóry u modelových vzorků fermentovaných masných výrobků během zrání
    by: Riemel, Jakub
    Published: 2021
  • Sledování vybraných parametrů modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
    by: Čalová, Alice
    Published: 2022
  • Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
    by: Vašíčková, Milada
    Published: 2021
  • Možnosti snížení obsahu biogenních aminů kulturami využívanými při výrobě fermentovaných masných výrobků
    by: Lhotská, Marika
    Published: 2019

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025