catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Využití reologických modelů v...
  • Holdings

Využití reologických modelů v potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dlabač, Martin (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
reologie
reologické modely
viskozita
newtonské látky
nenewtonské látky
rheology
rheological models
viscosity
Newtonian fluids
non-Newtonian fluids
bakalářská práce
Physical Description: 49 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Tokové vlastnosti majonézy
    by: Volková, Petra
    Published: (2012)
  • Studium reologického chování disperzí atomárních prvků v roztocích karboxymetylcelulózy
    by: Fojtů Barcuchová, Andrea
    Published: (2007)
  • Tokové charakteristiky mléčných produktů
    by: Nešporová, Klára
    Published: (2017)
  • Vliv fyzikálních a chemických faktorů na viskozitu kosmetických přípravků a přípravků bytové chemie v závislosti na použitém zahušťovadle
    by: Ondříšková, Kristýna
    Published: (2012)
  • Reologie gelových a solových soustav přírodních polymerů a jejich modifikantů
    by: Hasík, Petr
    Published: (2007)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...