catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Zpracování kuřecích běháků na...
  • Holdings

Zpracování kuřecích běháků na bílkovinné produkty

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Polášková, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
kuřecí běháky
extrakce
enzymové zpracování
hydrolyzát
želatina
klih
pevnost gelu
stupeň konverze
optimální podmínky zpracování
chicken talons
extraction
enzyme processing
hydrolysate
gelatine
glue
gel consistency
the degree of the conversion
optimal processing conditions
diplomová práce
Physical Description: 68 s. (13977 znaků)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Kuřecí běháky jako netradiční surovina pro přípravu želatin a hydrolysátů
    by: Havelková, Adéla
    Published: (2016)
  • Příprava potravinářských želatin z kuřecího kolagenu
    by: Havelková, Adéla
    Published: (2019)
  • Zpracování vedlejších kolagenních produktů z drůbežáren
    by: Berčíková, Petra
    Published: (2016)
  • Kuřecí běháky jako netradiční zdroj bílkovin
    by: Gottfriedová, Marcela
    Published: (2018)
  • Slepičí běháky jako netradiční zdroj kolagenu
    by: Ngo, Linh Thi Hong
    Published: (2019)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...