Možnosti využití exopolysacharidů v mléčných výrobcích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jelínková, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01202ntm a22003137u 4500
001 zp42353
041 |a cze 
100 1 |a Jelínková, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti využití exopolysacharidů v mléčných výrobcích 
246 |a The Use of Exopolysaccharides in Dairy Products 
260 |c 2018 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a exopolysacharidy 
653 |a fermentované mléčné výrobky 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a exopolysaccharides 
653 |a fermented dairy products 
653 |a textural properties 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42597  |y Plný text v Digitální knihovně UTB