catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv zmrazení na reologické vl...
  • Holdings

Vliv zmrazení na reologické vlastnosti těsta

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kubíčková, Kamila (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
bezlepkové mouky
těsto
reologické vlastnosti
zmrazování
namáhaní tahem
gluten-free flour
dough
rheological properties
freezing
strain by pulling
bakalářská práce
Physical Description: 43 s. (7 460 znaků)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv granulace bezlepkové mouky na fyzikální vlastnosti těsta a pečiva
    by: Rybárová, Ľubomíra
    Published: (2016)
  • Vliv přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta
    by: Kundera, Vít
    Published: (2020)
  • Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
    by: Psotová, Adéla
    Published: (2014)
  • Vliv definovaných aminokyselin na vlastnosti pšeničného těsta.
    by: Borutová, Andrea
    Published: (2008)
  • Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta
    by: Minaříková, Silvie
    Published: (2016)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...