catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv kvality vepřového sádla n...
  • Holdings

Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hudcová, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
vepřové sádlo
emulze
technologie
játrová paštika
masné výrobky
kvalita surovin
pork fat
emulsion
technology
liver pate
meat products
quality of raw mate-rials
bakalářská práce
Physical Description: 87 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Možnosti a využití kolagenu do masných výrobků
    by: Miklášová, Terezie
    Published: (2019)
  • Perspektivy vývoje, výroby a aplikace želatiny do játrových paštik
    by: Novotná, Tereza
    Published: (2022)
  • Možnosti ovlivnění parametrů játrové paštiky volbou proteinových koncentrátů
    by: Joklová, Kateřina
    Published: (2019)
  • Vliv vybraných hydrokoloidů na reologické vlastnosti drůbeží paštiky
    by: Zbrožková, Veronika
    Published: (2022)
  • Aplikace kolagenu do tepelně opracovaných masných výrobků
    by: Pirunčíková, Markéta
    Published: (2020)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...