catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Možnosti analýzy sacharidů s v...
  • Holdings

Možnosti analýzy sacharidů s využitím HPLC-RI

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čechová, Erika (Dissertant)
Other Authors: Bubelová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
monosacharidy
oligosacharidy
cukry
HPLC-RI
čiření
extrakce
optimalizace
monosaccharides
oligosaccharides
sugars
clarification
extraction
optimization
bakalářská práce
Physical Description: 54 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Sweeteners nutritional aspects, applications, and production technology
    Published: (2012)
  • Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
    by: Jarošová, Adéla
    Published: (2016)
  • Průběh fermentace mladiny z pohledu čerpání zkvasitelných cukrů kvasničnou kulturou
    by: Kovaříková, Dagmar
    Published: (2017)
  • Vliv přídavku pektinů a vybraných monosacharidů na vybrané charakteristiky tavených sýrů
    by: Voldánová, Barbora
    Published: (2008)
  • Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens
    by: Andresová, Adéla
    Published: (2010)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...