Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Polotvrdé sýry s odlišnými kul...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Pechtorová, Kamila (Dissertant)
Other Authors Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2017
Subjects
mléko
sýr
mikroorganismy
senzorická analýza
milk
cheese
microorganisms
sensory analysis
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description75 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Tavené sýry s ochucujícími složkami
    by: Tomášková, Petra
    Published: 2014
  • Kontaminace syrového mléka patogenními mikroorganismy
    by: Zbořilová, Lenka
    Published: 2014
  • Analýza proteinového profilu u vybraných mléčných výrobků
    by: Marcoňová, Ludmila
    Published: 2023
  • Úprava surovin a podmínek výroby vařeného sýra
    by: Thon, Zdeněk
    Published: 2011
  • Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka
    by: Adámková, Lenka
    Published: 2010

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025