Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Analýza image Pekařství Křižák...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Analýza image Pekařství Křižák

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kneslová, Dagmar (Dissertant)
Other Authors Jurášková, Olga (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2015
Subjects
Image
image v oboru služeb a potravinářství
služby v gastronomii
potravinářství
public relations v gastronomii
službách a potravinářství
marketingová komunikace potravin a služeb
změna image
Pekařství Křižák
image in the field of food service and gastronomy
service in gastronomy
food and public relations in gastronomy
food services
marketing communications of food service
chase of the image
bakery Křižák
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description64 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Využití komunikačních nástrojů v B2B segmentu firmy Pekařství Křižák s.r.o.
    by: Křižáková, Anna
    Published: 2021
  • Česká gastronomie v 21. století
    by: Macourková, Lenka
    Published: 2011
  • Efektivní využití nástrojů podpory prodeje v gastronomii
    by: Ryška, Lukáš
    Published: 2016
  • Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství
    by: Řiháková, Markéta
    Published: 2022
  • Vlastnosti červeného vína a jeho uplatnění v gastronomii.
    by: Málková, Martina
    Published: 2012

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025