catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Hodnocení jakosti povrchů s vy...
  • Holdings

Hodnocení jakosti povrchů s využitím moderních geometrických metod

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hanák, Roman (Dissertant)
Other Authors: Pata, Vladimír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Jakost povrchu
Moderní geometrické metody
Teorie fraktálů
Fraktálové dimenze
Statistické hypotézy
Quality of surface
Modern geometric methods
The theory of fractals
Fractal dimensions
Statistical hypothesis
diplomová práce
Physical Description: 109 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Využití statistických metod pro zkvalitnění hodnocení jakosti povrchů bezkontaktním způsobem
    by: Švajda, Ondřej
    Published: (2014)
  • Hodnocení kvality povrchu dílů vyrobených z polymetylmetakrylátu
    by: Vargová, Zlatica
    Published: (2013)
  • Hodnocení jakosti povrchů dílů s proměnnou strukturou povrchu
    by: Schöfr, Miroslav
    Published: (2017)
  • Morfologie a vlastnosti sazí
    by: Prokop, Jiří
    Published: (2008)
  • Modelování fraktálových objektů v Blenderu
    by: Čapková, Tereza
    Published: (2009)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...