Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Inhibiční působení protektivní...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Zicháčková, Ivana (Dissertant)
Other Authors Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2015
Subjects
bakterie mléčného kvašení
mikroorganizmus
protektivní kultury
inhibice
bakteriocin
biogenní aminy
lactic acid bacteria
microorganisms
the protective culture
inhibition
biogenic amines
bacteriocin
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description89 s (19 346 slov)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Bakteriociny grampozitivních bakterií a možnosti jejich detekce
    by: Velecká, Petra
    Published: 2009
  • Inhibiční účinky kmenů Streptococcus thermophilus
    by: Nedopilová, Radka
    Published: 2010
  • Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu Enterococcus s dekarobxylázovou aktivitou
    by: Březinová, Iva
    Published: 2015
  • Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu <em>Staphylococcus</em> produkující biogenní aminy
    by: Žalková, Adéla
    Published: 2015
  • Bakteriociny produkované bakteriemi mléčného kvašení a jejich využití v potravinářství
    by: Rusz, Tereza
    Published: 2021

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025