Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Sledování vlivu aplikace kukuř...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Sledování vlivu aplikace kukuřičné a rýžové mouky jako náhrady fosforečnanů na technologické vlastnosti masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Polcová, Petra (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2015
Subjects
masný výrobek
kukuřičná mouka
rýžová mouka
ztráty vařením
vaznost vody
pH
texturní vlastnosti
tvrdost
tuhost
kohezivnost
gumovitost
meat product
corn flour
rice flour
cooking loss
water holding capacity
textural properties
hardness
toughness
cohesiveness
gumminess
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description75 s. (87 426 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv aplikace fosforečnanů a dalších látek na barvu masných výrobků
    by: Hladíková, Zuzana
    Published: 2015
  • Vliv kombinací fosforečnanů a amarantu na technologické vlastnosti masných výrobků
    by: Gurská, Eliška
    Published: 2014
  • Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků
    by: Petrželová, Monika
    Published: 2017
  • Aplikace kolagenu do masných výrobků
    by: Brychtová, Michaela
    Published: 2014
  • Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva
    by: Augustová, Monika
    Published: 2018

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025