catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Sledování kvality bílých jogur...
  • Holdings

Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Horáková, Simona (Dissertant)
Other Authors: Zemanová, Vladimíra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
bílý jogurt
mléko
jogurtové kultury
fyzikálně chemické vlastnosti bílého jogurtu
senzorické hodnocení bílých jogurtů
white yoghurt
milk
lactic acid bacteria
physical-chemical properties of white yoghurts
the sensory evaluation of white yoghurts
bakalářská práce
Physical Description: 80 (64 728 znaků)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Ekonomika a technologie výroby mléčných produktů ve firmě XY
    by: Štancl, Mojmír
    Published: (2010)
  • Vliv kombinace ovčího a kravského mléka na vlastnosti jogurtů
    by: Zbranek, Tomáš
    Published: (2019)
  • Aplikace biologicky aktivních látek do jogurtů
    by: Zerzanová, Jitka
    Published: (2013)
  • Fyziologické vlastnosti bakterií jogurtových kultur
    by: Knéblová, Jana
    Published: (2008)
  • Vliv výrobních a skladovacích parametrů na senzorické vlastnosti jogurtů
    by: Charamzová, Lucie
    Published: (2016)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...