Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Tokové vlastnosti jogurtů
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Tokové vlastnosti jogurtů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Prachařová, Dagmar (Dissertant)
Other Authors Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2015
Subjects
mléko
bakterie mléčného kvašení
fermentace
jogurt
viskozita
milk
lactic acid bacteria
fermentation
yogurt
viscosity
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description68 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Stanovení obsahu laktózy v jogurtech v závislosti na době skladování
    by: Minářová, Alena
    Published: 2011
  • Použití čistých mlékárenských kultur při výrobě zakysaných výrobků
    by: Nedopilová, Radka
    Published: 2008
  • Možnosti fermentace syrovátky
    by: Bartošík, Radek
    Published: 2017
  • Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu
    by: Palíšková, Michaela
    Published: 2013
  • Význam a využití rodu Lactobacillus spp. v potravinářství
    by: Slováková, Michaela
    Published: 2012

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025