catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Tokové vlastnosti jogurtů
  • Holdings

Tokové vlastnosti jogurtů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Prachařová, Dagmar (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
mléko
bakterie mléčného kvašení
fermentace
jogurt
viskozita
milk
lactic acid bacteria
fermentation
yogurt
viscosity
bakalářská práce
Physical Description: 68 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Stanovení obsahu laktózy v jogurtech v závislosti na době skladování
    by: Minářová, Alena
    Published: (2011)
  • Použití čistých mlékárenských kultur při výrobě zakysaných výrobků
    by: Nedopilová, Radka
    Published: (2008)
  • Možnosti fermentace syrovátky
    by: Bartošík, Radek
    Published: (2017)
  • Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu
    by: Palíšková, Michaela
    Published: (2013)
  • Význam a využití rodu Lactobacillus spp. v potravinářství
    by: Slováková, Michaela
    Published: (2012)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...