Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Sledování vlivu aplikace náhra...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Doležalová, Alena (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2015
Subjects
náhrady soli
technologické vlastnosti
senzorické hodnocení
chlorid sodný
chlorid draselný
chlorid vápenatý
chlorid hořečnatý
sodium substitutes
technology of salting
technological properties
sensory evaluation
sodium chloride
potassium chloride
calcium chloride
magnesium chloride
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description89s. (17 352 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
    by: Lukšíčková, Lada
    Published: 2017
  • Využití a aplikace dusitanové solicí směsi ve výrobě masných výrobků
    by: Šímová, Jarmila
    Published: 2013
  • Možnosti snížení obsahu sodíku v solicích směsích pro masné výrobky
    by: Martinek, Jakub
    Published: 2019
  • Vliv koncentrace NaCl a fosforečnanů na vlastnosti masných výrobků
    by: Gregovská, Ludmila
    Published: 2015
  • Stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium
    by: Válková, Iveta
    Published: 2009

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025