catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Optické měření roztékavosti ta...
  • Holdings

Optické měření roztékavosti tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Olejníková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Ponížil, Petr (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
tavicí soli
pH
tavený sýr
Schreiber test
roztékavost
melting salt
process cheese
Schreiber´s test
meltability
diplomová práce
Physical Description: 80 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Měření roztékavosti u tavených sýrů
    by: Olejníková, Petra
    Published: (2012)
  • Vliv různého složení binárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
    by: Galiová, Lucie
    Published: (2011)
  • Vliv vybraných fosforečnanových tavicích solí na jakost tavených sýrů.
    by: Galiová, Lucie
    Published: (2009)
  • Vliv aplikace různých polyfosforečnanů na texturní vlastnosti tavených sýrů
    by: Mančík, Pavel
    Published: (2013)
  • Vybrané směsi sodných a draselných tavicích solí a jejich vliv na konzistenci tavených sýrů
    by: Pakhofferová, Tereza
    Published: (2023)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...