Vliv vlhkosti prostředí na vlastnosti sýrů holandského typu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Herberová, Věra (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 85 s.

Cover

LEADER 01282ntm a22003377u 4500
001 zp34209
041 |a cze 
100 1 |a Herberová, Věra  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv vlhkosti prostředí na vlastnosti sýrů holandského typu 
246 |a The Effect of Humidity on the Dutch-type Cheese Properties 
260 |c 2014 
300 |a 85 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a obalové materiály sýrů 
653 |a sýry holandského typu 
653 |a vlhkost 
653 |a zrání 
653 |a packaging materials of cheese 
653 |a Dutch-type cheese 
653 |a humidity 
653 |a ripen 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28553  |y Plný text v Digitální knihovně UTB