Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv kombinací fosforečnanů a...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv kombinací fosforečnanů a amarantu na technologické vlastnosti masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Gurská, Eliška (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2014
Subjects
dihydrogendifosforečnan sodný
amarantová moučka
pH
ztráty vařením
vaznost vody
texturní vlastnosti
tvrdost
tuhost
kohezivnost
gumovitost
masný výrobek
disodium diphosphate
amaranth flour
cooking loss
water holding capacity
textural properties
hardness
rigidity
cohesivity
gumminess
meat product
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description80 s. (96 261 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Aplikace kolagenu do masných výrobků
    by: Brychtová, Michaela
    Published: 2014
  • Sledování vlivu aplikace kukuřičné a rýžové mouky jako náhrady fosforečnanů na technologické vlastnosti masných výrobků
    by: Polcová, Petra
    Published: 2015
  • Vliv koncentrace NaCl a fosforečnanů na vlastnosti masných výrobků
    by: Gregovská, Ludmila
    Published: 2015
  • Aplikace a vliv binárních směsí fosforečnanů při výrobě masných výrobků
    by: Kadlecová, Simona
    Published: 2015
  • Vliv přídavku fosfátů na texturu masných výrobků
    by: Jokl, Vlastislav
    Published: 2012

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025