Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vnější faktory ovlivňující pro...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vnější faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných grampozitivních bakterií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Gajarová, Veronika (Dissertant)
Other Authors Lorencová, Eva (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
biogenní aminy
faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu
Lactobacillus brevis RIBM 2-69
biogennic amines
factors influencing decarboxylase activity
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description52 s. (11 081)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv teploty a pH na produkci biogenních aminů u vybraných probiotických bakterií
    by: Žouželková, Nikola
    Published: 2012
  • Vliv vnějších faktorů na produkci biogenních aminů u Lactobacillus brevis v mléce a in vitro
    by: Svačinová, Monika
    Published: 2014
  • Vliv vnějších faktorů na produkci biogenních aminů u Lactobacillus rhamnosus
    by: Vítková, Lucie
    Published: 2014
  • Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei
    by: Bábková, Dagmar
    Published: 2021
  • Obsah biogenních aminů v přírodním sýru s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactoccous lactis subsp. cremoris
    by: Menšíková, Anna
    Published: 2013

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025