Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu výroby vybraných vzorků piv

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Václavek, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 81 s.

Cover

LEADER 01345ntm a22003617u 4500
001 zp30908
041 |a cze 
100 1 |a Václavek, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu výroby vybraných vzorků piv 
246 |a The Changes of Biogenic Amine Content during the Manufacture of Beer 
260 |c 2014 
300 |a 81 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pivo 
653 |a biogenní aminy 
653 |a technologie výroby piva 
653 |a dekarboxylace 
653 |a fermentace 
653 |a beer 
653 |a biogenic amines 
653 |a brewing technology 
653 |a decarboxylation 
653 |a fermentation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/30904  |y Plný text v Digitální knihovně UTB