catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Aplikace skopového masa do tep...
  • Holdings

Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krčmářová, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
jehněčí a skopové maso
tepelně opracované masné výrobky
technologie výroby masných výrobků
senzorické hodnocení
lamb and mutton meat
cooked meat products
meat products
technology
sensory evaluation
diplomová práce
Physical Description: 100 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa
    by: Krčmářová, Lenka
    Published: (2011)
  • Využití skopového masa v gastronomii
    by: Chramostová, Martina
    Published: (2012)
  • Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
    by: Kostřicová, Lucie
    Published: (2009)
  • Využití krevních derivátů při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků.
    by: Vasická, Pavlína
    Published: (2006)
  • Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků
    by: Krmelová, Adéla
    Published: (2015)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...