Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Proteolytická aktivita vybraný...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link
Export Ready — 

Proteolytická aktivita vybraných zákysových kultur

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Weiglová, Veronika (Dissertant)
Other Authors Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
bakterie mléčného kvašení
čisté mlékařské kultury
kysací křivka
proteolytická aktivita
Urea-PAGE
SDS-PAGE
volné aminokyseliny
biogenní aminy
lactic acid bacteria
dairy culture
fermented curve
proteolytic activity
free aminoacids
biogenic amines
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description96, 13 s. (149 848 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
    by: Plachká, Anna
    Published: 2021
  • Změny distribuce dusíkatých látek v průběhu zrání eidamských sýrů
    by: Weiserová, Eva
    Published: 2009
  • Změny obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v průběhu výroby vína
    by: Ivičičová, Barbora
    Published: 2010
  • Aminokyselinový a bílkovinný profil odrůd potravinářské pšenice pěstované v ČR
    by: Nenutilová, Lenka
    Published: 2013
  • Historie a technologie výroby fermentovaných mléčných výrobků v České republice
    by: Šindlerová, Jitka
    Published: 2009

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025