|
|
|
|
LEADER |
01325ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp30818 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Slaninová, Helena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku biologicky aktivních látek na jakost modelového systému přírodního sýra
|
246 |
|
|
|a Effect of Biologically Active Substance Addition on Quality of Natural Cheese Model System
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 70 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sýr
|
653 |
|
|
|a zrání
|
653 |
|
|
|a obsah volných aminokyselin
|
653 |
|
|
|a cheese
|
653 |
|
|
|a ripening
|
653 |
|
|
|a the content of free amino acids
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Pachlová, Vendula
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/25083
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|