Vliv přídavku biologicky aktivních látek na jakost modelového systému přírodního sýra

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Slaninová, Helena (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 70 s.

Cover

LEADER 01325ntm a22003137u 4500
001 zp30818
041 |a cze 
100 1 |a Slaninová, Helena  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku biologicky aktivních látek na jakost modelového systému přírodního sýra 
246 |a Effect of Biologically Active Substance Addition on Quality of Natural Cheese Model System 
260 |c 2013 
300 |a 70 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sýr 
653 |a zrání 
653 |a obsah volných aminokyselin 
653 |a cheese 
653 |a ripening 
653 |a the content of free amino acids 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25083  |y Plný text v Digitální knihovně UTB