Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Ternární směsi fosforečnanů a...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Ternární směsi fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Slavíková, Štěpánka (Dissertant)
Other Authors Buňka, František (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
tavený sýr
tavicí soli
fosforečnany
texturní vlastnosti
tvrdost
kohezivnost
relativní lepivost
processed cheese
emulsifying salts
phosphates
textural properties
hardness
cohesiveness
relative adhesiveness
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description75 s., 18 s. obr. příloh

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Ternární směsi vybraných fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů.
    by: Slavíková, Štěpánka
    Published: 2011
  • Složení ternárních směsí tavicích solí s citronanem sodným a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů
    by: Bačová, Helena
    Published: 2014
  • Vliv zralosti Čedaru a skladby tavících solí na konzistenci tavených sýrů
    by: Žíla, Petr
    Published: 2017
  • Vliv aplikace různých polyfosforečnanů na texturní vlastnosti tavených sýrů
    by: Mančík, Pavel
    Published: 2013
  • Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
    by: Bartoš, Milan
    Published: 2017

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025