Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Charakteristika a technologie...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Charakteristika a technologie italské gastronomie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Ovčačíková, Alena (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2014
Subjects
Itálie
gastronomie
stolování
technologie
zdraví
Italian
gastronomy
dining
technology
health
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description83 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Velikáni italské módy a designu
    by: Ondrušíková, Zuzana
    Published: 2022
  • Víno a gastronomie
    by: Kučerová, Petra
    Published: 2009
  • Nutriční charakteristika skořápkového ovoce a jeho využití v gastronomii
    by: Šnajdrová, Zuzana
    Published: 2012
  • Praktická část: Openhouse Teoretická část: Užitkové sklo pro stolování
    by: Mimochodek, Jan
    Published: 2006
  • Gastronomie a její vývoj ve společnosti
    by: Plochý, Pavel
    Published: 2010

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025